Beschikbare laadruimte Choices.js demos Index
Top

Beschikbare laadruimte

Laat uw bedrijf groeien door gratis gebruik te maken van BidTrans!

Als vervoerder bent u voortdurend op zoek naar nieuwe opdrachten om uw bedrijf en de potentie hiervan optimaal te benutten. Ook komt het vaak voor dat uw laadruimte toch niet zo opgevuld is als gewenst. BidTrans biedt vervoerders de mogelijkheid gratis hun laadruimte zo goed mogelijk op te vullen en het leeg rijden van voertuigen zo veel mogelijk te beperken zonder dat de vervoerder hier veel moeite voor hoeft te doen.

Wanneer u weinig tijd heeft, kunt u gebruik maken van de optie: "MIJN ROUTES" in uw account. Beschrijf hier zo gedetailleerd mogelijk uw transportroute met de nog beschikbare laadruimte. Rijdt u een eenmalige rit met een nog niet volledig gevulde laadruimte dan klikt u op: "ROUTE TOEVOEGEN". Mocht u wekelijks dezelfde route rijden met nog beschikbare laadruimte die u graag wilt opvullen klik dan op: "MULTI ROUTE TOEVOEGEN". Om zo veel mogelijk offertes binnen te slepen, zult u de routes zo gedetailleerd mogelijk moeten beschrijven. Geef de route van A naar B zo duidelijk mogelijk aan inclusief de vervoersdag(en) en de nog beschikbare laadruimte die u in uw voertuig over heeft in KG. Deze routes kunt u op elk moment om wat voor reden dan ook verwijderen..

De route zal beschikbaar zijn voor alle gebruikers en vervoerders tijdens de opgegeven geldigheidsduur hiervan. Iedere ingelogde gebruiker heeft de mogelijkheid om gratis vragen te stellen over de route van de vervoerder. Nadat een offerte is ingediend, ontvangt de vervoerder die de route geplaatst heeft een mail met een link naar de transportopdracht die de gebruiker heeft geplaatst in de transportopdrachten lijst. De vervoerder heeft de mogelijkheid om op iedere transportopdracht een bod te plaatsen. Nadat de gebruiker een bod accepteert van een vervoerder, worden hun contactgegevens door BidTrans naar elkaar verstuurt, zodat gebruiker en vervoerder met elkaar contact op kunnen nemen en hierna de transportopdracht kunnen voltooien.

Door het toevoegen van uw routes hoeft u zelf niet meer op zoek te gaan naar transportopdrachten en zullen andere vervoerders en/of gebruikers offertes aanvragen op uw route(s) met de nog BESCHIKBARE LAADRUIMTE.

terug