Provisies Choices.js demos Index
Top

Notificatie systeem

Notificaties:

Om jou een zo goed mogelijke transportlijst te sturen met de beschikbare transportopdrachten kan je in jouw profiel een lijst doorfilteren met de verschillende voorkeuren die je hebt om te vervoeren. Ga naar: ''Mijn account'' en klik op: ''Notificaties''. Vervolgens kan je de volgende opties filteren: Hoe vaak wil je de notificaties ontvangen? Je kan kiezen uit de volgende opties: Een maal daags, 2-3 keer per week en een keer per week. We adviseren om het vakje met minimaal 2-3 keer per week aan te klikken. Het gaat je enorm veel tijd schelen en praktisch elke transportopdracht die je per mail verzonden krijgt is interessant om te vervoeren.

Optioneel:

1. Selecteer transport categorie: Hierna kan je de verschillende soorten transporten uitkiezen waarin je geïnteresseerd bent. Je kan kiezen uit de volgende soorten transporten: Pakket, verhuizingen, personen vervoeren, diertransport, meubilair, apparatuur, voertuigen, sportuitrusting, voedseltransport, bouwmaterialen, pallets, overige transport. Zo zal je dus geen opdrachten met het vervoeren van een paard in je mail ontvangen als je diertransport niet hebt aangevinkt, en ontvang je wel verhuisopdrachten omdat je verhuizingen hebt aangevinkt.

2. Selecteer de landen waar je wilt gaan vervoeren: Hierna kan je de landen uitkiezen waar je van of naar wilt vervoeren. Veel transporteurs hebben hun eigen ritten die ze standaard al rijden. Zo rijden vele Nederlandse vervoerders vaak alleen nog de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Het kan dan handig zijn om enkel en alleen deze landen aan te vinken. We raden je in ieder geval aan om op het begin alle categorieën aan te laten staan. Hoogstwaarschijnlijk dat er opdrachten voorbij komen die opeens wel de moeite waard zijn om te vervoeren.

3. Selecteer de provincies waar je wilt vervoeren: Voor de kleinere vervoerders die enkel in hun eigen provincie of de nabijgelegen provincies vervoeren is het handig om ook dit nog door te filteren. Je zal vervolgens alleen nog maar transportopdrachten als notificatie ontvangen in de provincies die je hebt aangevinkt. Het filteren van provincies is interessant voor bedrijven die daadwerkelijk enkel en alleen in deze provincies opereren. Het zou natuurlijk zonde zijn als je geen notificaties ontvangt van interessante transportopdrachten die vervoerd moeten worden in nabijgelegen provincies of landen waar je ook wel eens langs rijdt.

terug