Bieden op opdrachten Choices.js demos Index
Top

Bieden op opdrachten

Nadat BidTrans de vervoerder geverifieerd heeft kan het bieden op elke gewenste transport opdracht.

De volgende stap voor is om alle informatie van een opdracht te controleren en te beoordelen of de opdracht voor u interessant is om te vervoeren. Wanneer u extra informatie wilt van de opdrachtgever, stelt u dan een vraag via het kopje "STEL EEN VRAAG".
Om een bod uit te brengen, klikt u op "PLAATS EEN BOD" en voer vervolgens de volgende informatie in:

- Uw bod (Elk bod op BidTrans is inclusief BTW)
- De ophaaldag
- De bezorgdag
- De beschrijving van uw diensten

Het bieden op opdrachten is geheel gratis, de klant zal na uw bod meteen een emailnotificatie ontvangen van uw bod.
Vergeet niet dat uw bod bindend is, zodra de opdrachtgever het bod heeft geaccepteerd. Wanneer de gebruiker ervoor kiest om uw bod te accepteren zult u niet gevraagd worden om het bod te herbevestigen. Aanvaarding van het bod door de opdrachtgever betekent dat de opdracht tussen u en de opdrachtgever voltooid is.
Wilt u om wat voor reden dan ook uw bod terug trekken voordat de opdrachtgever het bod heeft geaccepteerd? Log dan in op: "MIJN ACCOUNT" -> "MIJN BIEDINGEN". Hierna kunt u het betreffende bod verwijderen door te klikken op "ANNULEER".
De klant beslist welk bod hij accepteert om zijn opdracht te laten vervoeren. Zodra hij uw bod accepteert, wordt u direct geïnformeerd en ontvangt u de contactgegevens in een mail. Tegelijkertijd ontvangt de opdrachtgever uw gegevens, zodat er snel contact gelegd kan worden. Bespreek met de opdrachtgever de laatste details, zodat u de opdracht uit kunt voeren.

terug