Hoe zoek ik opdrachten Choices.js demos Index
Top

Hoe zoek ik opdrachten

BidTrans biedt u als vervoerder de mogelijkheid om op een simpele manier transportopdrachten te vinden door te zoeken via specifieke zoektermen die u hieronder ziet beschreven. U kunt op zoek gaan naar transportopdrachten met de volgende keuzes:

- ophaalplek
- bestemming
- sleutelwoorden
- transport categorieën zoals: Pakketjes, verhuizingen, voedseltransport etc. (zie afbeelding hieronder).

Alle transportopdrachten zijn voor een bepaalde periode geldig en iedere gebruiker kan meerdere biedingen van verschillende vervoerders ontvangen en vervolgens het meest aantrekkelijke bod uitkiezen. U kunt uw kansen om een transportopdracht te winnen aanzienlijk vergroten door zo snel mogelijk een bod te plaatsen op een transportopdracht. Indien u meer wilt weten over het vervoeren van deze opdracht kunt u vragen stellen aan de opdrachtgever om zo de benodigde informatie hierover te ontvangen. Hierdoor heeft u een goed beeld van de eisen van de gebruiker omtrent het vervoeren van deze opdracht.

Ook kunt u zich van meer klanten verzekeren door uw route met de nog beschikbare laadruimte te plaatsen in het kopje dat speciaal voor aangesloten vervoerders is opgezet. U kunt hier uw beschikbare laadruimte GRATIS plaatsen om zo nog sneller uw laadruimte op te vullen.

terug