Registratie en account Choices.js demos Index
Top

Registratie en account

1. Hoe maak ik een account aan?

Registreren op BidTrans is gratis en simpel. Het registeren is te doen via enkele stappen. Als het registratie proces succesvol verlopen is, zal BidTrans uw bedrijf en de gegevens hiervan binnen 24 uur verifiëren. Als uw bedrijf door ons met succes is geverifieerd krijgt u een activeringslink opgestuurd naar het door u opgegeven emailadres. Wanneer u het proces bevestigd door op de activeringslink te klikken, kunt u direct uw eerste transportopdracht plaatsen op BidTrans, routes plaatsen en bieden op opdrachten van andere gebruikers!

2. Hoe verander ik mijn gegevens?

Ga naar het kopje "MIJN ACCOUNT". Vervolgens kunt u op uw profiel onderaan de pagina uw gegevens wijzigen door op het knopje "WIJZIG GEGEVENS" te klikken. Zo komt u op de pagina met de mogelijkheid om uw gegevens te veranderen.

3. Ik ben mijn wachtwoord of inlognaam vergeten?

Klik op het kopje "INLOGGEN". Vervolgens is er onder de inloggegevens een link "VERSTUUR" waar u op kunt klikken. Nadat u hier op heeft geklikt, vesturen wij u een nieuw wachtwoord naar het door u opgegeven email adres.

4. Hoe verander ik mijn wachtwoord?

Ga naar het kopje "MIJN ACCOUNT". Vervolgens heeft u rechts in uw profiel een balk met verschillende mogelijkheden, klik hier op WACHTWOORD WIJZIGEN". Hierna geeft u eerst uw oude wachtwoord op en vervolgens vult u twee keer het gewenste, nieuwe wachtwoord in.

5. Hoe verwijder ik mijn account?

Ga naar het kopje "MIJN ACCOUNT", vervolgens heeft u rechts in uw profiel een balk met verschillende mogelijkheden, klik hier op: ''ACCOUNT VERWIJDEREN''. Hierna kunt u uw account voorgoed verwijderen van BidTrans. Let echter op! Mocht u nog aan BidTrans provisiekosten verschuldigd zijn, dan dient u deze eerst over te maken voordat u de mogelijkheid krijgt om uw account definitief te verwijderen.

terug