Waarom Bidtrans Choices.js demos Index
Top

Voordelen van BidTrans

BidTrans geeft vervoerders de mogelijkheid om gratis en snel nieuwe opdrachten te vervoeren. U kunt bij het registeren op BidTrans aangeven in wat voor transport u geïnteresseerd en gespecialiseerd bent. Wanneer er een opdracht wordt geplaatst op BidTrans die voldoet aan de door u aangegeven criteria en waar u zaken in doet zoals pakketzendingen, verhuizingen, voedselvervoer etc. ontvangt u een emailnotificatie met daarin de informatie van de nieuw geplaatste opdrachten. Hierdoor mist u nooit een nieuwe potentiële opdracht en kunt u met Bidtrans uw laadruimte optimaal benutten. Door gebruik te maken van BidTrans kunt u als bedrijf profiteren van de volgende diensten:

- Het GRATIS doorzoeken van onze database naar opdrachten en het plaatsen van biedingen op potentiële opdrachten.
- Nieuwe klanten vinden voor uw bedrijf. Zo bent u niet meer afhankelijk van klanten die op internet naar een transportbedrijf zoeken of welke u zelf zou moeten zoeken.
- De opdrachten zijn met gedetailleerde informatie beschreven door de opdrachtgevers, hierdoor kunt u makkelijker een schatting maken hoeveel u moet bieden om zo het meest aantrekkelijk bod te geven.
- Heeft u geen tijd om opdrachten te doorzoeken dan kunt u ook gebruik maken van de "BESCHIKBARE LAADRUIMTE". Beschrijf de route welke u rijd en de beschikbare laadruimte die u nog over heeft. Hierdoor kunt u offertes ontvangen van andere vervoerders en/of gebruikers, waardoor u niet meer met een leeg voertuig rijdt. Naast het plaatsen van een enkele route kunt u ook multi-routes toevoegen. Dit is de route die u wekelijks rijdt met de nog beschikbare laadruimte van uw voertuig.
- Door goede service te verlenen krijgt u de beste recensies en beoordelingen van gebruikers, hierdoor promoot u uzelf bij nieuwe klanten die zonder aarzeling u als vervoerder uit zullen kiezen. Klanten betalen namelijk liever iets meer voor een opdracht die goed vervoerd wordt, dan dat ze goedkoper uit zijn met een wat minder goed beoordeelde vervoerder.

terug