Overige info Choices.js demos Index
Top

Overige info

1. Wat betekend het cijfer achter de naam van een BidTrans gebruiker?

Achter elke naam van een vervoerder staat een cijfer tussenhaakjes. Aan dit cijfer kunt u meteen zien hoeveel opdrachten deze vervoerder voorheen gereden heeft via BidTrans. Dit geeft een vertrouwd gevoel voor u als klant aangezien u meteen kunt zien, dat deze vervoerder al enige opdrachten gereden heeft via BidTrans. Door op de naam te klikken van de vervoerder komt u direct terecht op zijn profiel en kunt u hier verdere beoordelingen en recensies vinden over de vervoerder.

2. Hoeveel moet ik betalen voor een betaalde opdracht zoals een urgente of een gemarkeerde opdracht?

De kosten voor een betaalde opdracht met een ,URGENT’ logo kost 7,50 euro. Deze betaalde opdracht is handig wanneer u snel iets moet laten vervoeren. Door het icoontje urgent zullen vervoerders uw opdracht makkelijker opmerken waardoor ze ook weer sneller een bod plaatsen op uw opdracht. De kosten voor een betaalde opdracht met een gemarkeerde banner over de gehele opdracht bedraagt: 17,50. Een gemarkeerde opdracht is handig wanneer u weet dat u aardig wat kosten zal gaan maken bij een verhuizing of bij het vervoeren van een auto. Door deze optie te kiezen wordt uw opdracht aanzienlijk meer bekeken door de vervoerders. Doordat er nu meerdere vervoerders nauwlettend uw opdracht in de gaten houden zullen er ook meerdere biedingen ontstaan, waardoor u in feite een goedkoper bod uit kunt kiezen. Dit kan u weer tientallen euro's schelen voor het vervoeren van uw opdracht.

3. Wat betekent het cijfer achter het icoontje "BERICHTEN" in mijn account?

Wanneer u een cijfer tussenhaakjes ziet achter het icoontje "BERICHTEN", betekent dit dat u een nieuw bericht heeft ontvangen van een andere gebruiker via BidTrans. Bekijk snel uw berichten om zo het nieuwe bericht te kunnen lezen.

4. Hoe werkt het beoordeling systeem?

Wanneer u uw opdracht heeft laten vervoeren door een vervoerder via BidTrans, kunt u hierna de vervoerder beoordelen op het geleverde werk. U kunt de vervoerder de volgende recensies geven: Positief, Neutraal of Negatief. Ook kunt u hem beoordelen door het aantal sterren in te voeren voor het geleverde werk (één ster is slecht, 5 sterren is uitstekend etc.) Geef ook tekst en uitleg naar aanleiding van het transportproces en hoe deze is verlopen. Al deze beoordelingen en recensies zijn handig voor andere BidTrans gebruikers, aangezien zij door uw beoordeling nog beter een vervoerder uit kunnen kiezen voor hun eigen opdracht.

terug