Beschikbare laadruimte Choices.js demos Index
Top

Beschikbare laadruimte

Onder het kopje beschikbare laadruimte vindt u routes die zijn geplaatst door vervoerders (welke door Bidtrans geverifieerd zijn) welke nog beschikbare laadruimte over hebben. De ritten die geplaatst zijn door vervoerders kunnen een enkele rit of zelfs meervoudige ritten zijn, die wekelijks gereden worden. Een vervoerder begeeft zich iedere week langs deze route in de eerst volgende 2 maanden na het plaatsen van deze route met de aangegeven beschikbare laadruimte die nog ongebruikt is.  

Dankzij de filters waar u gebruik van kunt maken op BidTrans kunt u makkelijk en snel specifieke criteria zoeken zoals: De dag van vertrek en aankomst, de laad- en losplaats en het laadgewicht welke het voertuig nog over heeft op zijn route.

Voor het aanvragen van een bod van de vervoerder op uw transportopdracht klikt u op "STEL EEN VRAAG". Het is belangrijk om een vraag te stellen die betrekking heeft op de beschikbare laadruimte die toegevoegd is door de vervoerder. Dit kunnen bijvoorbeeld vragen zijn omtrent verzekeringen die de vervoerder heeft voor het vervoeren van goederen, de mogelijkheid van de vervoerder in het helpen bij het laden en lossen, een aanpassing van de route en/of overige vragen die u kunt hebben.

Door te klikken op "OFFERTE AANVRAGEN" wordt u doorgestuurd naar de pagina met de huidige opdrachten in de sectie "TRANSPORTOPDRACHTEN" . Mocht het zo zijn dat u nog geen opdracht geplaatst heeft, dan wordt u gevraagd om deze dan aan te maken, zodat de vervoerder (aan welke u een offerte heeft gevraagd) een bod kan plaatsen op uw opdracht. Elke ingelogde gebruiker heeft de mogelijkheid om GRATIS en onbeperkt vragen te stellen en offertes in te dienen omtrent alle routes die geplaatst zijn in de sectie "BESCHIKBARE LAADRUIMTE" door vervoerders.

terug