Contact met vervoerders Choices.js demos Index
Top

Contact met vervoerders

Als u een bod heeft ontvangen van een vervoerder kunt u extra informatie aanvragen of de details bespreken door een vraag te stellen en te klikken op: "VERZEND". Deze optie kunt u gebruiken wanneer u wat explicietere vragen heeft zoals:

- Is er een mogelijkheid bij de vervoerder voor extra service zoals het helpen bij het laden en/of lossen van de opdracht (dit is bijvoorbeeld belangrijk bij het verplaatsen van zware objecten of verhuizingen)?
- Is de opdracht en de inhoud hiervan tijdens het vervoeren verzekerd, en zo niet wat zijn de extra kosten voor een aparte verzekering?
- Zijn er bepaalde restricties en/of uitzonderingen omtrent het verzekeren van de opdracht?
- Wat voor type voertuig zal de vervoerder gebruiken tijdens het vervoeren van uw opdracht ( dit is bijvoorbeeld belangrijk wanneer u etenswaren of dieren wilt vervoeren)?

Vervoerders hebben de mogelijkheid u vragen te stellen over uw verwachtingen ten aanzien van uw opdracht (datum, plaats, laadservice, veiligheid, etc.). Voordat u een bod accepteert, kunt u antwoord geven door te klikken op: "VERZEND". Alle vragen en antwoorden zullen zichtbaar zijn in de door u geplaatste opdracht bij het vakje: "VRAGEN". De communicatie met de vervoerders is erg belangrijk bij een onderhandeling van een opdracht. U bespreekt samen met de vervoerder eerst de precieze voorwaarden. Nadat alles voor u duidelijk is en de vervoerder alle informatie ontvangen heeft omtrent het vervoeren van uw opdracht, kunt u het bod accepteren.

Wanneer u een bod van een vervoerder accepteert, zult u de contactdetails van de vervoerder ontvangen. U kunt vanaf dat moment contact opnemen met de vervoerder en uw opdracht.

Wanneer u berichten verstuurd via BidTrans is het niet mogelijk om informatie zoals uw contactgegevens te versturen, dit is namelijk in strijd met de Algemene voorwaarden van BidTrans. Bij het niet naleven van deze regel zullen de berichten worden verwijderd. Dit zou ook kunnen leiden tot permanente blokkering van uw account.

Wanneer je een bod hebt ontvangen van een vervoerder kan je deze accepteren door op: ''Accepteer'' te klikken in de door jouw geplaatste transportopdracht. Hierna kom je in een betaalscherm van ons betaalsysteem. Wanneer je het volledige bedrag hebt overgemaakt aan BidTrans.nl kom je in een vervolgscherm terecht waarin je de gegevens zal zien van jouw uitgekozen vervoerder. Ook krijg je de gegevens van de vervoerder van ons verstuurd per mail. Je kan vanaf nu contact opzoeken met jouw uitgekozen vervoerder om zo de allerlaatste details te bespreken voordat de vervoerder jouw opdracht gaat vervoeren.

terug