Biedingen van vervoerders Choices.js demos Index
Top

Biedingen van vervoerders

BidTrans brengt honderden vervoerders bij elkaar waardoor u na het plaatsen van een transportopdracht binnen een afzienbare tijd al de eerste biedingen van onze aangesloten vervoerders ontvangt.

Om dit proces te versnellen kunt u ook zelf op zoek gaan naar een potentiële vervoerder. Deze kunnen namelijk zelf routes met hun beschikbare laadruimte plaatsen. U kunt dit vinden op de hoofdpagina onder het kopje: BESCHIKBARE LAADRUIMTE. Meer informatie vindt u in sectie: HELP > BESCHIKBARE LAADRUIMTE.

Alle biedingen die u ontvangt van vervoerders, kunt u vinden in uw geplaatste opdracht bij het kopje: "BIEDINGEN". Als u een nieuw bod op uw transport opdracht krijgt, dan ontvangt u een emailnotificatie met de informatie over het bod. Doordat BidTrans draait op een ''omlaag biedingssysteem'' wordt iedere volgende bieding van een vervoerder qua prijs steeds aantrekkelijker voor u als opdrachtgever.

Ook kunt u kijken op het profiel van een vervoerder. Hier ziet u de recensies en beoordelingen die gegeven zijn door andere BidTrans gebruikers. Ook ziet u het type voertuig waarmee de vervoerder zijn zendingen rijdt. Elk bod dat geplaatst wordt op BidTrans is altijd inclusief BTW. Houd er rekening mee dat iedere vervoerder zijn bod zonder opgaaf van redenen kan verwijderen, voordat u het bod heeft geaccepteerd. Het kan voorkomen dat er bijvoorbeeld geen voertuig meer beschikbaar is.

terug