Opdrachten plaatsen Choices.js demos Index
Top

Opdrachten plaatsen

Bidtrans maakt het vervoeren van uw transport betaalbaar en efficiënt.

Een transportopdracht plaatsen doet u in slechts enkele stappen:

1. Klik op: "PLAATS OPDRACHT"

2. Kies wat voor opdracht u wilt plaatsen door op een van de transportcategorieën te klikken.

3. Beschrijf de benodigde informatie over uw opdracht zo goed mogelijk. Hierdoor helpt u de vervoerders met het beter evalueren van de prijs die zij op uw opdracht bieden en zult u de meest aantrekkelijke biedingen van hen ontvangen!

4. Vul uw adres in en details van de door uw gewenste bezorgdag in. U bent niet verplicht om de exacte straat en/of een exact huisnummer op te geven, echter adviseren wij iedereen dit toch te doen. Hierdoor kan de vervoerder een nog betere berekening maken van wat de kosten zullen zijn omtrent het vervoeren van uw opdracht.

Door het volgen van de hierboven beschreven stappen, kunt u er zeker van zijn dat uw opdracht bekeken zal worden door honderden potentiële vervoerders met de benodigde voertuigen zoals vrachtwagens en bestelwagens die nog overgebleven laadruimte hebben en dezelfde richting op rijden als de bestemming van uw opdracht. Hierdoor ontvangt u de scherpste biedingen van de vervoerders!

De beste manier om uw opdracht te beschrijven, is de opdracht te voorzien van recente foto's die gemaakt zijn van de betreffende opdracht. Opdrachten met foto's zien er aantrekkelijker en duidelijker uit en ontvangen tot wel 75 % meer biedingen. Ook kan er beter beoordeeld worden om wat voor opdracht het gaat, waardoor de vervoerders de kosten beter in kunnen schatten.

Is uw opdracht iets wat erg prijzig zal zijn om te vervoeren? U kunt uw opdracht voorzien van een markering, deze zal aan de top van de lijst als eerste te zien zijn. Hierdoor zult u meer biedingen ontvangen van vervoerders, waardoor dit voor u ook goedkoper zal worden in het vervoeren. Hieronder ziet u een voorbeeld van een gemarkeerde opdracht. Voor meer informatie over de kosten van een gemarkeerde opdracht en hoe u deze kunt plaatsen op BidTrans, klikt u hier.

Moet uw opdracht met spoed vervoerd worden? Dan kunt u ook kiezen voor het "URGENT" logo die zal worden toegevoegd aan de eerste foto die meegeleverd wordt (of in het vakje voor de informatie, mocht u geen foto bijvoegen). Dit betekent dat uw opdracht zo spoedig mogelijk vervoerd dient te worden. Vervoerders zullen zeer snel hun eerste biedingen plaatsen op uw opdracht. Voor meer informatie over de kosten van een gemarkeerde opdracht en hoe u deze kunt plaatsen op BidTrans, klikt u hier.

terug