Veilig vervoeren Choices.js demos Index
Top

Veilig vervoeren

Waarom u er zeker van kunt zijn dat uw opdracht via BidTrans veilig en betrouwbaar vervoerd wordt door onze aangesloten vervoerders:

- Wanneer de gegevens van een vervoerder door ons geverifieerd, beoordeeld en naar behoren zijn verklaard, kan de vervoerder biedingen plaatsen op opdrachten die door gebruikers geplaatst zijn op BidTrans. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u te allen tijde te maken heeft met een echt bestaand en een door ons geverifieerde vervoerder.

- Iedere opdracht, die door een vervoerder geaccepteerd wordt om te vervoeren, is een geschreven en geaccepteerde vorm van een contract die de details van de overeengekomen kosten van de beiden partijen bevat. Al deze informatie wordt opgeslagen in ons systeem. Dit betekent dat er in ieder geval van een geschil of miscommunicatie tussen een vervoerder en een klant, de mogelijkheid bestaat voor BidTrans om de nodige regelingen te treffen tussen beide partijen en BidTrans mee zal helpen met het oplossen van het probleem.

- Wanneer het contact met de vervoerder of de opdrachtgever, waar u mee in onderhandeling bent, moeizaam verloopt, is BidTrans er om u als consument verder te helpen. Bij dringende zaken, is er een telefoonnummer, waarop BidTrans bereikbaar is van Maandag t/m Vrijdag van 09.00 t/m 18.00 uur, en op zaterdag van 12.00 t/m 16.00, of via ons e-mailadres: [email protected]

- Door de eerdere beoordelingen en feedback van andere BidTrans gebruikers te bekijken, kunt u de beste bieder met de hoogste beoordelingen uitkiezen. De beoordelingen en feedback op de geleverde diensten van alle vervoerders die op BidTrans actief zijn, worden publiekelijk vertoond. Hierdoor zijn de vervoerders aan zichzelf verplicht de beste diensten te leveren, zodat ze zichzelf kunnen belonen met een status als goed aangeschreven vervoerder. Ook weten de vervoerders dat niet alleen de goedkoopste prijs telt bij potentiële klanten, maar dat de gebruikers ook de kwaliteit en service die hen geleverd wordt erg belangrijk vinden.

Wanneer u zelf op zoek gaat naar een vervoerder is het erg lastig in te schatten wat voor kwaliteit u krijgt ten opzichte van de dienst die geleverd wordt. Het is wel eens voorgekomen dat een bedrijf niet in contact staat met zijn klant, overeengekomen leveringstermijnen niet nakomt en/of dat een bedrijf zich niet zo bekommerd om de veiligheid van de zending. Door gebruik te maken van BidTrans hoeft u zich geen zorgen te maken over deze bovengenoemde problemen, en de tijd die u nodig heeft voor het zoeken van een rendabele vervoerder. Dankzij BidTrans heeft u de zekerheid dat uw opdracht vervoerd zal worden door een bewezen betrouwbare vervoerder en dat ook nog eens voor de laagste prijs.

terug