Ontdek de voordelen Choices.js demos Index
Top

Ontdek de voordelen

BidTrans is een nieuw en makkelijk te gebruiken platform die het voor u mogelijk maakt om gratis en voor niets een transportopdracht te plaatsen voor al uw opdrachten die u wilt vervoeren. Ook het ontvangen van biedingen van de bij ons gecertificeerde vervoerders is helemaal gratis! BidTrans brengt honderden vervoerders van over de hele Europese Unie bij elkaar. Door de beoordelingen en feedback van andere BidTrans gebruikers kunt u er zeker van zijn dat uw opdracht veilig zal worden vervoerd naar het door u opgegeven adres en op de door u gekozen bezorgdag.

De biedingen via BidTrans gaan op omgekeerde wijze van die van traditionele veilingsites: de beginprijs voor het vervoeren van een transportopdracht is hoog. De daaropvolgende biedingen verlagen de prijs tot uw opdracht geëindigd is, of als u een bod van een vervoerder goed genoeg vind en deze accepteert.

Deze moderne oplossing zal u helpen met het selecteren van een gecertificeerde, betrouwbare en betaalbare vervoerder die nog plek over heeft in zijn laadruimte.

terug