Choices.js demos Index
Top

Waar hou je rekening mee als je een schilderij wil vervoeren


Alle afbeeldingen dienen zo goed mogelijk verpakt te worden te beginnen met het omwikkelen van folie, wellicht dat je meerdere afbeeldingen of schilderijen naar hetzelfde adres wilt laten vervoeren dan is het handig om dit in een pakket te laten vervoeren. Het omwikkelen met folie is cruciaal om mogelijke vocht of lijm tijdens het vervoeren of opslag tegen te gaan. Ook is het handig om de achterkant van de afbeelding met twee zijden met stevig karton te beschermen. Zo is jouw schilderij nog beter beveiligd tijdens het vervoeren hiervan.

Nog wat extra tips om je schilderijen tijdens het vervoeren nog beter te beschermen


Erg belangrijk is ook om het schilderij en de hoeken hiervan extra te beveiligen met een extra karton laag. Je kan deze laag op de andere lagen bevestigen of je houd er al rekening mee wanneer je begint met het verpakken van je pakket. Ook is het slim om hem nog en keer extra in te foliën. Aan het eind verpak je het hele pakket nog met bijvoorbeeld met een zwarte vuilniszak zodat niemand tijdens het vervoeren ziet wat er vervoerd wordt.

Op wat voor manier moet jouw pakket vervoerd worden zodat hij zonder schade aan zal komen


Het is handig om de vervoerder te vertellen wat hij tijdens het vervoeren nou eigenlijk van jouw heeft meegekregen. Vertel de vervoerder dat het om een schilderij gaat zodat hij met extra zorg jouw zending zal gaan vervoeren. Tijdens het vervoeren moet jouw zending rechtop gezet worden en het zou ook handig zijn om de zending te bevestigen of vast te maken. Geef ook de goede data door wanneer iets vervoerd moet zijn. Zo kan het zijn dat de vervoerder anders paar dagen met jouw object rondrijd.

Op www.bidtrans.nl hebben we genoeg vervoerders rondrijden die zichzelf hebben gespecialiseerd in het vervoeren van dergelijke opdrachten. Zo kun je gratis een opdracht plaatsen en jouw zending laten vervoeren door iemand waarvan je zeker weet dat diegene ervaring heeft met dit soort zendingen.