Choices.js demos Index
Top

Hoe vervoer je een bed zonder schade

 

Hoe regel ik het transport voor mijn bed?
Je hebt bedden in allerlei soorten groten en maten. Sommige mensen hebben en Een-of twee persoonsbed, andere vinden het lekker relaxt om in slaap te vallen op de bank na een Netflix marathon. Een ding wat herkenbaar zal zijn voor iedereen is dat het soms erg moeilijk is om op te staan in de ochtend uit onze schulp. Naast het slaapcomfort die sommige hebben doormiddel van een waterbed of luxe boxspring moet een bed er natuurlijk ook leuk er uit zien. In ieder geval zal je bij en groter bed wat meer kwijt zijn qua geld en moeite als je een transport aan het organiseren bent. Het transport voor je bed zal niet vaker als een keer voorkomen.
Wanneer je een bed namelijk koopt krijg je meestal wel en aanbieding van de meubelzaak dat zij wel een vervoerder kennen. Wil je deze kosten liever zo laag mogelijk houden dan kan het handig zijn om zelf transport te regelen voor jouw bed. In dit artikel zal je enkele tips te lezen krijgen hoe je het beste je eigen vervoer kunt regelen of waar je op moet letten als je een transport bedrijf benaderd voor jouw zending.


Waar je op moet letten tijdens het transport van je bed?


Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten voordat je jouw bed überhaupt uit elkaar gaat halen en het transport gaat regelen: Let op het gewicht van jouw bed en hoe de constructie er uit ziet. Wellicht dat je alles uit elkaar kan halen en een mogelijkheid hebt om alles met je eigen voertuig te vervoeren en dan hoef je helemaal geen transport te regelen. Wanneer je voor deze optie gaat is het handig dat je alvast wat accessoires voor het transport hebt geregeld. Denk aan gordels, matraszak, beveiligingsmateriaal, tape, touw enz. Hoe beter jij jouw bed verpakt tijdens het transport hoe minder schade er zal ontstaan dus probeer alles zo goed mogelijk te verpakken.

Voorzorgsmaatregelen wanneer je jouw bed vanuit huis naar buiten gaat brengen


Als je het bed van te voren hebt gemeten en hebt gekeken of alles past wanneer je door je woning het bed los geschroefd wilt verplaatsen dan zal het transport proces makkelijk moeten verlopen. Handig is het ook als je een trap af moet om dit minimaal met ze 2en te doen, dus vraag om hulp waar mogelijk. Handig is ook om tijdens dit proces speciale handschoenen aan te doen welke te koop zijn bij de dichtstbijzijnde bouwmarkt zodat er niks uit je handen zal glijden. Je zal deze klus waarschijnlijk niet dagelijks doen dus een voorbereid mens telt voor 2. Wil je jouw outfit helemaal passend maken dan kan je er nog voor kiezen om bouwschoenen aan te trekken met een anti glipzool.


Zelf het transport regelen


Heb je zelf een grote bus waar alles in past, wetend dat een matras best groot kan zijn, dan heb je geluk en kan je alles op een zo goedkoop mogelijke manier gaan vervoeren. Wanneer je toch alles met je auto wilt gaan vervoeren bind dan alsjeblieft niet het matras op het dak vast. Hartstikke mooi dat je paar tientjes hebt bespaard, echter het gevaar weegt er niet tegen op. Je zal maar rijden en het matras schiet los op de snelweg. Indien je dus geen bus hebt of het niet in je auto past dan kan je er voor kiezen om een busje te huren, dit zal een van de goedkopere varianten zijn echter zou je ook de tijd die je kwijt bent moeten incalculeren.

Je bed laten vervoeren door een transportbedrijf


Wanneer je een transport bedrijf inhuurt voor het vervoeren van je bed dan ben je meestal wel verzekerd van professionals die weten waar ze mee bezig zijn. Vaak zijn ze gespecialiseerd in het vervoeren van dit soort dergelijke opdrachten en hebben ze de kennis en accesoiressen in huis om het vervoer zo goed mogelijk te laten verlopen zoals: Transport banden, laadlift, transport trolley, bevestigingsmateriaal welke het transport makkelijk laten verlopen.
Om het vervoer van je bed nog makkelijker voor je te maken geeft www.bidtrans.nl jouw de perfecte uitkomst. Via BidTrans.nl zal je geen tijd investeren in het zelf organiseren van je vervoer van je bed en hoef je ook zelf geen transportbedrijven te benaderen. Je plaatst gratis een opdracht op onze site en je krijgt al zeer snel concurrerende en scherpe biedingen van onze geregistreerde vervoerders. Je kan er in ieder geval zeker van zijn dat deze bedrijven betrouwbaar zijn en kundig in de diensten die zij verlenen.