Over ons Choices.js demos Index
Top

De visie van BidTrans

Practical solutions to shipping needs

Over ons

BidTrans introduceert een nieuwe milieubewuste manier van vervoeren. Ons platform brengt consumenten met officieel geregistreerde en door ons geverifieerde vervoerders met goede referenties samen. Wanneer consumenten een opdracht plaatsen op BidTrans zal deze direct zichtbaar zijn voor vervoerders. Zo krijgt u van hen de meest gunstige biedingen op uw opdracht en kunt u als consument zelf beslissen met welke vervoerder u in zee gaat.

Daarnaast bied BidTrans u de zekerheid dat de vervoerders over de juiste papieren beschikken om uw opdracht zo goed mogelijk te vervoeren en dat onze klantenservice u graag helpt.

Onze missie staat voor het bewust zijn van het milieu in de transportsector en de effecten hier van, het bijdragen aan de vermindering van CO2 uitstoot en het verminderen van het gebruik van brandstof door meer beschikbare laadruimte op te vullen door ons concept. Zo kan uw opdracht vervoerd worden door een vervoerder welke dezelfde route gepland heeft maar nog niet zijn laadruimte volledig opgevuld heeft.

Ontdek BidTrans en de voordelen die het te bieden heeft:

Minder
CO2
uitstoot.
Plaats GRATIS
uw transport
odpracht.
Accepteer een bod
en start uw opdracht.
Bespaar tijd en geld.
Efficiënter gebruik
van voertuigen
en daardoor
ook minder files.